Miletu su potrebni Partneri kao Vi


Mreža partnera je u konstantom porastu. Ukoliko se profesionalno bavite uslugama pomoći na putu, vrata su Vam uvek otvorena. Od Vas je potrebno samo par informacija za početak, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Vaše kontakt informacije


Informacije o kompaniji


Pritiskom na dugme Postani Partner, prihvatam da me kompanija KOV Technology ili njihovi zastupnici mogu kontaktirati putem telefona, e-maila, sms-a na adresu i/ili telefon koji ste popunili. - Politika privatnosti.

Niske provizije

Fiksna provizija u iznosu od 10% od svake naplate. Bez skrivenih troškova. Jedinstven cenovnik za svaku uslugu na teritoriji Srbije. Partnerski cenovnik obuhvata fiksne cene različitih usluga za sve Partnere. U skladu sa ovim, omogućavamo korisnicima kompletnu transparentnost cena usluga i štitimo prava potrošača. Konkurencija tržišta direktno zavisi od kvaliteta usluge i Vaše aktivnosti na istom, ne od cena samih usluga.

Bez investicija

Ukoliko se profesionalno bavite uslugama pomoći na putu, kao firma ili individualac, možete se prijaviti za mesto Partnera potpuno besplatno. Uspeh Vašeg poslovanja u našoj mreži korisnika ni na koji način nije uslovljen investicijama već isključivo Vašim radom, aktivnošću i rejtingom koji dobijate od strane korisnika. Mile je izgrađeni onlajn servis sa uređenom infrastrukturom koju konstantno usavršavamo. Mi rastemo sa Vašim uspešnim poslovanjem.

Sve što Vam je potrebno

Je već tu! Mile nudi pregršt opcija za lakše poslovanje. Pored integrisane mape i aktivne navigacije, možete da kreirate i kontrolišete svoj vozni park. Ukoliko predstavljate firmu sa više zaposlenih, možete prijaviti sve svoje zaposlene i dodeliti im odgovarajuće uloge: šlepadžije, vulkanizere, auto-električare, auto-mehaničare, itd. U svakom trenutku, možete pristupiti svojoj istoriji poslovanja kao firma i kao individualac.

Vi imate kontrolu

Preuzmite kontrolu nad Vašim poslovanjem. Sami određujete radno vreme. Kao Partner imate puno pravo da odbijete da uslužite klijenta kao i da ne naplatite uslugu. Vaš poslovni uspeh je uslovljen isključivo Vašim radom i odnosom prema klijentima, a na Vama je da se pokažete na širokom tržištu koje smo otvorili za Vas. Vi kontrolišete Vaš imidž i poslovanje, iskoristite svaku priliku.

Veliko tržište

Uronite u tržište od preko 1.700.000 potencijalnih klijenata širom Srbije. Da, dobro ste pročitali, u Srbiji ima preko 1.700.000 vozila starijih od 5 godina koja su sklona raznim kvarovima. Naša istraživanja sprovedena na teritoriji Srbije pokazuju da se 61% vozača našlo u situaciji gde im je šlepanje bilo neophodno, dok je čak 93% istih izjavilo da bi im mobilna aplikacija, Mile Cvik, bila prva opcija u ovakvim situacijama. Stoga, pitamo Vas, šta čekate?