Postanite Partner

Miletu su potrebni Partneri kao Vi

Mreža partnera je u konstantom porastu. Ukoliko se profesionalno bavite uslugama pomoći na putu, vrata su Vam uvek otvorena. Od Vas je potrebno samo par informacija za početak, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Vaše kontakt informacije

Informacije o kompaniji

Pritiskom na dugme Postani Partner, prihvatam da me kompanija KOV Technology ili njihovi zastupnici mogu kontaktirati putem telefona, e-maila, sms-a na adresu i/ili telefon koji ste popunili. - Politika privatnosti.

Niske provizije

+

Fiksna provizija u iznosu od 10% od svake naplate koju ostvarite putem aplikacije Mile Cvik. Bez skrivenih troškova. Jedinstven cenovnik za svaku uslugu na teritoriji Srbije. Partnerski cenovnik obuhvata fiksne cene različitih usluga za sve Partnere. U skladu sa ovim, omogućavamo korisnicima kompletnu transparentnost cena usluga i štitimo prava potrošača. Konkurencija tržišta direktno zavisi od kvaliteta usluge i Vaše aktivnosti na istom, ne od cena samih usluga.

Bez početnih ulaganja

+

Ukoliko se profesionalno bavite uslugama pomoći na putu, kao firma ili individualac, možete se prijaviti za mesto Partnera potpuno besplatno. Uspeh Vašeg poslovanja u našoj mreži korisnika ni na koji način nije uslovljen investicijama već isključivo Vašim radom, aktivnošću i rejtingom koji dobijate od strane korisnika. Mile je izgrađeni onlajn servis sa uređenom infrastrukturom koju konstantno usavršavamo. Mi rastemo sa Vašim uspešnim poslovanjem.

Vi imate kontrolu!

+

Preuzmite kontrolu nad Vašim poslovanjem. Sami određujete radno vreme. Kao Partner imate puno pravo da odbijete da uslužite klijenta kao i da ne naplatite uslugu. Vaš poslovni uspeh je uslovljen isključivo Vašim radom i odnosom prema klijentima, a na Vama je da se pokažete na širokom tržištu koje smo otvorili za Vas. Vi kontrolišete Vaš imidž i poslovanje, iskoristite svaku priliku.

Preuzmite Mile Cvik aplikaciju

Neka Mile Cvik uvek bude uz Vas. Postanite deo Cvik porodice čiji broj članova svakim danom raste. Vi mislite na putovanje, Mile će misliti na Vas!

Na iOS i Android platformama!