Putno osiguranje

Direktno iz mobilne aplikacije

Putno osiguranje u samo nekoliko klikova

Bez odlazaka u osiguravajuću kuću, iz fotelje ili suvozačkog sedišta

Pregled Vaših polisa

Lak unos podataka

Plaćate uplatnicom ili karticom

Iskustva korisnika Cvik aplikacije

Veliki broj ljudi već koristi našu platformu. Vaše mišljenje nam je od izuzetnog značaja, jer samo tako možemo postati još bolji

Nenad Rankov
Osiguranje od sada samo preko Mileta!

Dosta često putujem po Evropi zbog posla, a pre neki dan sam čuo da iz aplikacije Mile Cvik može da se kupi putno osiguranje. Juče sam kupio osiguranje, platio karticom i oduševljen sam kako sam sve završio za par minuta. Nastavljam da koristim Mileta, svaka čast!

Nenad Rankov
Maja Stipanović
Mile mi je pomogao da ne zakasnim na posao!

Ujutru auto nije startovao. Za 12 minuta je došao serviser i startovao auto. Stigla sam na vreme da odvezem dete u vrtić i da stignem na posao.

Maja Stipanović
Miljan Plamenac
Sve pohvale za Mile Cvik aplikaciju!

Mile Cvik aplikacija je vrlo jednostavna. Kada mi je trebalo šlepanje automobila, ušao sam aplikaciju, odabrao uslugu i kroz nekoliko minuta, dobio sam odgovor i ponudu za uslugu. Vrlo brzo, auto je bio odšlepan u servis i celokupna usluga je završena u rekordnom roku. Takođe, pogodnost je što se usluga pored keša može platiti i platnom karticom iz aplikacije!

Miljan Plamenac
Darko Vidić
Mile Cvik je nešto što je stvarno nedostajalo našim putevima!

Kada sam čuo za Mileta ostao sam u šoku, u fazonu - kako se ovoga niko pre nije setio? Srećom, nikad nisam imao neku havariju ili problem na otvorenom putu, ali mnogi oko mene jesu, pa i najbliži. Mile Cvik je nešto što je stvarno nedostajalo našim putevima.

Darko Vidić
Mladen Stojanović
Odlično je što plaćam samo kada imam problem

Imao sam privilegiju da među prvima probam Mile Cvik aplikaciju. Fenomenalno. Kad auto neće da ide kako treba, mi muškarci krajnje sujetno kažemo "Ma šta ima nekog da zovem, sam ću ja." Ne, nećeš. Mile Cvik je zaista spas za vozače. Iskreno se nadam da mi nikada neće zatrebati, ali za svaki slučaj aplikacija je na telefonu.

Mladen Stojanović
Željko Slović
Voleo bih kada bi i druge stvari u Srbiji bile ovako tehnološki napredne!

Tek počinjem saradnju sa Miletom, ali znam da će mi mnogo pomoći da unapredim svoj posao. Sve je lako i transparentno.

Željko Slović
  • 1
  • 2
  • 3

Pošaljite nam Vaše iskustvo na

Preuzmite Mile Cvik aplikaciju

Neka Mile Cvik uvek bude uz Vas. Postanite deo Cvik porodice čiji broj članova svakim danom raste. Vi mislite na putovanje, Mile će misliti na Vas!

Na iOS i Android platformama!